Arts Team

Architecture for the performing arts

then projects

Sadler's Wells gallery space

The gallery space at Sadler's Wells is located in the main foyer of the new building and was designed and constructed as part of the contract for the entire complex.

The main foyer is a single-volume full-height space, tapering in plan. It contains three galleries linked by the staircase. The galleries lead into the building, to bars and a series of flexible function spaces at mezzanine level, as well as to the theatre itself.

AWARDS
• Royal Fine Arts Commission Award 1999, commendation
• Civic Trust Award 2000, contribution to the community
• Islington Access Award 2000

Sadler's Wells gallery space
London, UK
clientSadler's Wells Trust
part of main contract | October 1998

photo: Nicholas Kane